Passend advies op maat
Volledig uitgeruste werkplaats
Ruim aanbod aan topmerken

Wilt u een nieuwe of gebruikte Dethleffs, Malibu of Adria camper kopen in de omgeving van Brabant? Bij ons weet u zeker dat u uw gewenste camper vindt. Met ruim tienduizend vierkante meter aan winkeloppervlak heeft u voldoende keuze. Met bijna 50 jaar ervaring met de verhuur en verkoop van campers en caravans hebben wij enkel de beste merken in ons assortiment! Heeft u niet zo’n groot budget? Geen probleem! Bij ons kampeercentrum in Budel, gelegen in Brabant, kunt u zeer scherp geprijsde, gebruikte campers kopen van onder andere de merken Adria, Malibu of Dethleffs.

Ontvang advies bij het kopen van een Dethleffs, Malibu of Adria camper

Wanneer u nieuwe of gebruikte campers gaat bekijken, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende aspecten. Zo is het belangrijk om af te wegen wat uw voornaamste doel is. Gaat u veel kilometers maken of heeft u speciale dak- of onderplaatbedekking nodig? Daarnaast kunt u ook overwegen om een energiezuinige camper met een hoge isolatiewaarde aan te schaffen of te huren. Kortom, er zijn veel aspecten waarmee u rekening moet houden en wij voorzien u graag van deskundig advies! Door de specialisatie in de merken Dethleffs, Malibu en Adria is onze kennis van deze merken optimaal, zodat we u uitgebreid kunnen adviseren over het kopen van een camper in ons kampeercentrum in Brabant. Naast de mogelijkheid om een camper te kopen van Dethleffs, Malibu en Adria, hebben wij meer goede merken in ons aanbod zoals Bürstner en Itineo.

Reset filter(s)
21395952-0.jpg watermark.png

Malibu

Van 640 LE CARTHAGO - ENKELE BEDDEN

€ 72.315,- 20 km 2020

Bekijk onze gebruikte campers en profiteer van scherpe prijzen

Door gebruikte campers aan te bieden, geven wij u de kans om voor een voordelige prijs een camper te kopen bij Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel in Brabant. U ziet bij alle gebruikte campers hoeveel kilometers deze gemaakt hebben. Dit zegt echter weinig over de conditie van de betreffende camper. Wij inspecteren alle gebruikte campers uitgebreid in onze werkplaats en voeren onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0495-493355

Alles onder één dak bij ons kampeercentrum

Wij zijn een all-in camperbedrijf. Naast het kopen en huren van campers en caravans in ons kampeercentrum in Brabant, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast beschikken wij over een veelzijdige kampeershop. Weet u al wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom? Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur. Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over het kopen van een Dethleffs, Malibu of Adria camper? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0495-493355.

Camper
Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg