Passend advies op maat
Volledig uitgeruste werkplaats
Ruim aanbod aan topmerken

Campers te koop in Budel, Noord-Brabant

Bent u op zoek naar nieuwe of gebruikte campers die te koop staan in de regio Noord-Brabant? Dan kunt u de beste campers kopen bij Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel. Bij ons weet u zeker dat u de gewenste camper vindt. Met ruim tienduizend vierkante meter aan winkeloppervlak heeft u voldoende keuze. Wij hebben bijna 50 jaar ervaring met de verhuur en verkoop van campers en caravans. Bovendien hebben wij enkel de beste merken in ons assortiment!

Reset filter(s)

Campers van verschillende kwaliteitsmerken staan te koop bij onze kampeershop in Noord-Brabant

Het is belangrijk om rekening te houden met verschillende aspecten wanneer u een camper aanschaft. Zo is het belangrijk om af te wegen wat uw voornaamste doel is. Gaat u veel kilometers maken of heeft u speciale dak- of onderplaatbedekking nodig? Daarnaast kunt u ook overwegen om een energiezuinige camper met een hoge isolatiewaarde aan te schaffen of te huren. Er zijn veel aspecten waarmee u rekening moet houden en wij voorzien u graag van deskundig advies! Door de specialisatie in de merken Dethleffs en Adria is onze kennis van deze merken optimaal, zodat we u uitgebreid kunnen adviseren over het kopen van een camper en de campers die te koop staan in ons kampeercentrum in Noord-Brabant.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0495-493355

Bekijk onze tweedehands campers en profiteer van scherpe prijzen

Heeft u niet zo’n groot budget? Geen probleem! Bij ons kampeercentrum in Budel, gelegen in Noord-Brabant, kunt u zeer scherp geprijsde, gebruikte campers kopen. Zo geven wij u de kans om voor een voordelige prijs een camper te kopen. U ziet bij alle tweedehands campers die wij  te koop hebben staan hoeveel kilometers deze gemaakt hebben. Dit zegt echter weinig over de conditie van de betreffende camper. Wij inspecteren alle campers uitgebreid in onze werkplaats en voeren onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit.

Alles onder één dak bij ons kampeercentrum

Wij zijn een all-in kampeerbedrijf. Naast het kopen en huren van campers en caravans in ons kampeercentrum in Brabant, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast beschikken wij over een veelzijdige kampeershop in Budel. Weet u al wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom in Noord-Brabant om de campers die te koop staan te bekijken? Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0495-493355.
 

Camper
Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg
Morgen Internet - Zorgeloos website