Passend advies op maat
Volledig uitgeruste werkplaats
Ruim aanbod aan topmerken

Dethleffs caravan kopen in Budel.

Wilt u een Dethleffs camper of caravan kopen? Breng dan een bezoek aan Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel in Noord-Brabant. Wij zijn namelijk een officiële dealer van Dethleffs. Ons kampeercentrum is in 1970 opgericht, waardoor wij beschikken over veel vakkennis. Wilt u zich graag laten informeren over de verschillende mogelijkheden? Dan staan onze ervaren medewerkers voor u klaar! Wij zijn een echt Brabants familiebedrijf en hechten veel waarde aan persoonlijke service.

Een Dethleffs camper of caravan kopen doet u bij een expert

Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel is een zeer toonaangevend bedrijf in camper- en caravanland. Daarom kiezen wij ervoor om enkel kwaliteitsmerken zoals Dethleffs aan te bieden. Het is een van de pioniersmerken op het gebied van caravan- en camperontwikkeling, zodat u zeker weet dat u van uitzonderlijk comfort geniet. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat we alle diensten op één plaats aan u aanbieden. Naast de verkoop van caravans en campers, kunt u bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

Wilt u uw vakantie meteen helemaal compleet maken? Breng dan ook een bezoek aan onze kampeershop en bekijk onze uiteenlopende kampeerspullen en reserveonderdelen voor de nieuwe Dethleffs caravan of camper die u gaat kopen.

Kom langs in onze showroom

Heeft u concrete plannen voor het kopen van een Dethleffs caravan of camper in Budel? Of wilt u ook nieuwe of gebruikte caravans bekijken van andere merken? Breng dan een bezoek aan onze showroom en ontvang deskundig en persoonlijk advies. Wij verwelkomen u graag in onze showroom, kampeershop of werkplaats! Voor vragen belt u naar 0495-493355.

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg