HOME > DIENSTEN > GARANTIE

Onze

DIENSTEN

Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel biedt een ruim pakket van diensten aan. U kunt hierbij denken aan de inkoop van caravans en campers. We bemiddelen, indien gewenst, tussen u en een financieringsmaatschappij of we bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappij.

GARANTIE.

Een caravan of camper is een grote aanschaf en u mag natuurlijk verwachten dat u daar zekerheid bij cadeau krijgt. Ofwel: de garantie dat u veilig en comfortabel kunt rijden en dat u op de camping optimaal kunt genieten van uw mobiele vakantiewoning. Mocht u onverhoopt voor vervelende verrassingen komen te staan, dan staan wij als BOVAG Caravan- en Camperbedrijf garant voor een correcte reparatie/oplossing.

Op elke gebruikte caravan krijgt u 12 maanden BOVAG garantie, en op iedere gebruikte camper krijgt u op motor en onderstel 6 maanden garantie of tot u er maximaal 20.000 kilometer mee gereden heeft binnen die periode. Op de opbouw van uw camper krijgt u bij ons maar liefst 12 maanden garantie. Bij aanschaf van een nieuwe caravan of camper gelden uiteraard de fabrieksgaranties. U krijgt overigens ook garantie op reparaties en onderhoud. De garantietermijn is dan zes maanden.

loder_img.gif

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

VRAGEN OF INTERESSE?

“Contact opnemen kan direct zodat wij u snel te woord kunnen staan!”

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg