Passend advies op maat
Volledig uitgeruste werkplaats
Ruim aanbod aan topmerken

Schadeherstel aan uw caravan of camper in Budel

Wij zijn de ideale partner op het gebied van schadeherstel aan uw camper of caravan in Budel. Heeft uw kampeerauto of caravan schade geleden en wilt u dat deze schade zo snel en professioneel mogelijk hersteld en geregeld wordt? Geen probleem; wij regelen de complete afhandeling voor u van A tot Z, zowel voor uw interieur als exterieur. U hoeft dus niets meer zelf te regelen! Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel in Brabant is u met bijna 50 jaar ervaring graag van dienst.We zijn aangesloten en gecertificeerd voor o.a. Achmea ( Avero, Centraal beheer, FBTO en Interpolis) NKC, Aveco, Recamp en Bovagschadeherstel.  Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Besteed het schadeherstel van uw camper of caravan met een gerust hart aan ons uit

Er komt veel kijken bij schade aan uw camper of caravan. Wanneer u het schadeherstel aan ons overlaat, scheelt dit u een hoop gedoe. Zo laat u de papieren rompslomp aan ons over. Zelfs het melden van de schade bij uw verzekering regelen wij graag voor u. Wij voeren reparaties uit voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen en zijn tevens aangesloten bij Achmea schadeservices. Wij handelen onder andere de schades af voor Avero, Centraal Beheer, FBTO, Interpolis en vele andere aangesloten verzekeraars. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het dealernetwerk van Achmea, AVECO, NKC, RECAMP. en BOVAG-schadeherstel. Wij voeren schadeherstel van uw camper of caravan uit volgens de FOCWA / BOVAG normen en met originele onderdelen. Bovendien krijgt u maar liefst vier jaar garantie op de uitgevoerde reparatie. Kortom, wij zorgen dat u weer veilig en comfortabel van uw vakanties kunt genieten!

Heeft u vragen?

Bel ons op 0495-493355

Ook voor onderhoud en accessoire opbouw verwelkomen wij u in onze werkplaats

Naast schadeherstel van uw camper of caravan, voeren wij ook onderhoudswerkzaamheden voor u uit. Zo voorkomt u grotere problemen en bent u altijd veilig onderweg. Daarnaast leveren wij met onze onderdelenservice onderdelen van diverse merken. Ook zijn wij u graag van dienst op het gebied van accessoire opbouw. Geef uw wensen door en wij maken het in orde! Breng een bezoek aan ons kampeercentrum in Budel of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0495-493355.

Camper
Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg
Morgen Internet - Zorgeloos website