DIENSTEN

De diensten van

KAMPEERCENTRUM BUDEL.

Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel biedt een ruim pakket van diensten aan. U kunt hierbij denken aan de inkoop van caravans en campers.

We bemiddelen, indien gewenst, tussen u en een financieringsmaatschappij of we bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappij.

FINANCIERING

U bent een kampeerliefhebber in hart en nieren, en u zou niets liever willen dan er jaarlijks verschillende keren lekker op uit te gaan met uw caravan of camper. Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie caravan of camper die nu precies bij uw gezinssamenstelling past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om dan uw vervangingswensen mogelijk te maken.

VERZEKERING

Met een caravan- of camperverzekering gaat u veilig op reis. Uw voertuig kan op veel manieren schade oplopen. 

GARANTIE

Een caravan of camper is een grote aanschaf en u mag natuurlijk verwachten dat u daar zekerheid bij cadeau krijgt. Ofwel: de garantie dat u veilig en comfortabel kunt rijden en dat u op de camping optimaal kunt genieten van uw mobiele vakantiewoning.

INKOOP

Mocht u, door omstandigheden, geen gebruik meer kunnen maken van uw caravan of camper, dan bestaat de mogelijkheid dat wij deze van u overnemen.

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg