loder_img.gif

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

HOME > WERKPLAATS > ONDERHOUD CAMPERS

Caravan

ONDERHOUD

Is uw camper of caravan aan onderhoud toe? Breng hem langs bij Tjeu Van Horne Kampeercentrum Budel in Brabant en onze vakmensen zorgen ervoor dat uw camper of caravan binnen korte tijd weer in perfecte conditie is. Wij beschikken over een zeer ruime, volledig uitgeruste werkplaats. Wij zijn sinds 1970 al een echt Brabants familiebedrijf. Onze vakmensen zijn dan ook deskundig geschoold en beschikken over jarenlange kennis van zaken.
 

Wij zijn gespecialiseerd in camper en caravan onderhoud

Dankzij onze jarenlange ervaring met allerlei verschillende campers en caravans beschikken wij over veel ervaring op het gebied van camper en caravan onderhoud. Door onze specialisatie in onder andere de merken Adria, Dethleffs en Malibu is onze kennis van deze merken optimaal. We weten mankementen snel te herstellen en hebben bijna altijd de juiste onderdelen bij de hand die nodig zijn om uw camper of caravan van goed onderhoud te voorzien. In 2013/2014 zijn wij door de Nederlandse Kampeerauto Club in samenwerking met BOVAG uitgeroepen tot ‘Beste kampeerauto bedrijf van Nederland’. Hiervoor zijn wij onder andere beoordeeld op onze uitmuntende service op het gebied van onderhoudswerkzaamheden.

Ga goed voorbereid en veilig op vakantie.

Voor uw veiligheid en vakantieplezier is het belangrijk om periodiek onderhoud aan uw camper of caravan uit te laten voeren. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide BOVAG-beurt waarbij we een vochtmeting uitvoeren en de volgende aspecten controleren: onderstel, opbouw, elektra, gas en banden. Ook kunt u bij ons terecht voor de periodieke vochtmeting bij een camper of caravan van de merken Adria, Dethleffs en Malibu. Daarnaast regelen wij, indien gewenst, ook het motorisch onderhoud en/of APK van uw camper. Wij werken hiervoor nauw samen met een garagebedrijf bij ons in de buurt, hiervoor worden geen extra kosten berekend. Ook voor het updaten van uw satellietschotel of andere accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verwelkomen u graag in onze werkplaats

Wij voeren niet alleen camper en caravan onderhoud uit in onze werkplaats, maar zijn u ook graag van dienst op het gebied van schadeherstel en accessoire opbouw. Geef uw wensen door en wij regelen het voor u! Kom langs in ons kampeercentrum of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0495-493355.

VRAGEN OF AFSPRAAK PLANNEN?

“Contact opnemen kan direct zodat wij u snel te woord kunnen staan!”

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg