WERKPLAATS

De werkplaats van

KAMPEERCENTRUM BUDEL.

Wij beschikken over een zeer ruime, volledig uitgeruste werkplaats.

Onze medewerkers zijn deskundig geschoold en beschikken over jarenlange ervaring en hebben kennis van zaken.

ONDERHOUD CARAVANS

Bij Kampeercentrum Budel bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om onderhoud aan uw caravan. In onze volledig uitgeruste, werkplaats werken onze deskundige medewerkers met toewijding aan uw caravan. Wij zijn BOVAG en FOCWA gecertificeerd. U kunt bij ons terecht voor onderhoud- en/of controlebeurten, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan. 

ONDERHOUD CAMPERS

Bij Kampeercentrum Budel bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om onderhoud aan uw camper. In onze volledig uitgeruste, werkplaats werken onze deskundige medewerkers met toewijding aan uw camper.

SCHADEHERSTEL

Schade aan uw caravan of camper? Geen probleem; wij regelen de complete afhandeling van A tot Z, zowel voor interieur als exterieur. U hoeft dus zelf niets meer te regelen! Geen papieren rompslomp. Zelfs het melden van de schade bij u verzekering kunnen wij voor u regelen.

ACCESSOIRE OPBOUW

Wilt u een satelietinstallatie, fietsendrager, navigatiesysteem of een ander accessoire laten monteren? Onze deskundige, ervaren medewerkers verzorgen dit graag voor u. Op basis van uw wensen en type caravan of camper maken we graag een advies op maat voor u.

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg