loder_img.gif

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

HOME > WERKPLAATS > ONDERHOUD CARAVANS

Caravan

ONDERHOUD

Bij Kampeercentrum Budel bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om onderhoud aan uw caravan. In onze volledig uitgeruste, werkplaats werken onze deskundige medewerkers met toewijding aan uw caravan.

GECERTIFICEERDE WERKPLAATS.

Wij zijn BOVAG en FOCWA gecertificeerd. U kunt bij ons terecht voor onderhoud- en/of controlebeurten, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het reviseren van uw caravan-as. Wij zijn één van de drie bedrijven in Nederland die door Alko gecertificeerd zijn om de originele asrubbers te gebruiken. De as hoeft bij ons niet gedemonteerd te worden. Voor uw veiligheid en vakantieplezier is het belangrijk om periodiek onderhoud aan uw caravan uit te voeren.

Wij voorzien in twee mogelijke onderhoudsbeurten. De servicebeurt is een algemene, vooral visuele, controle, tijdens deze beurt wordt er ook een beperkte vochtmeting gedaan. Tijdens de Bovagbeurt wordt uw caravan uitgebreid gecontroleerd op o.a. de volgende punten; remmen testen, gas afpersen, branders schoon maken, uitgebreide vochtmeting. Wij bieden de unieke mogelijkheid om deze twee beurten te combineren in een service-pakket. Dit houdt in dat u 2 jaar verzekerd bent van goede service aan uw caravan, waarbij het ene jaar de service-beurt wordt uitgevoerd en het andere jaar de bovag-beurt.

VRAGEN OF AFSPRAAK PLANNEN?

“Contact opnemen kan direct zodat wij u snel te woord kunnen staan!”

Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg