Uw dealer voor

Finalist "Caravanbedrijf van het jaar 2014" !

Het ANWB tijdschrift "Kampeer en Caravankampioen" (KCK) van  heeft bekendgemaakt welke zes bedrijven uit 250 deelnemers in de finale kans maken op de prestigieuze titel Caravanbedrijf van het jaar 2014. Wij zijn bijzonder vereerd om van dit selecte groepje deel uit te mogen maken!

De afgelopen maanden mochten de lezers van de KCK stemmen op het bedrijf dat volgens hen de titel Caravanbedrijf van jaar 2014 verdient. Na deze kiesronde bleven er nog 13 dertien bedrijven over. Deze bedrijven werden de afgelopen periode bezocht en beoordeeld door een "mystery shopper". De vakjury's van de KCK en de Nederlandse Caravan Club hebben hierna beoordeelt welke bedrijven door gaan naar de finale.

Wij zijn bijzonder vereerd om na het behalen van de titel Kampeerautobedrijf van het jaar 2013-2014 nu ook deel uit te maken van dit selecte groepje kanshebbers op deze prestigieuze prijs! Wij verheugen ons op een spannende verkiezing met sterke concurrentie, wij wensen ook hen veel succes in deze strijd. We kijken uit naar de bekendmaking tijdens het Bovag voorjaarscongres op 17 maart 2014!

Wij danken iedereen voor het stemmen!