Welkom bij Kampeercentrum Budel

Bekijk ons ruime aanbod caravans van topmerken.

CARAVAN AANBOD

Welkom bij Kampeercentrum Budel

Bekijk ons ruime aanbod campers van topmerken.

CAMPER AANBOD

Welkom bij Kampeercentrum Budel

Direct een afspraakverzoek voor de werkplaats indienen?

ONLINE REGELEN
banner_nxt.png
banner_prvt.png
  • banner_icon1.png
  • banner_icon2.png
Welkom bij

Kampeercentrum Budel..

Beste klanten,

In navolging van de richtlijnen van het RIVM hebben wij ook maatregelen getroffen om uw en onze gezondheid te waarborgen.
Vooralsnog is ons bedrijf normaal geopend en kunnen alle geplande afspraken gewoon doorgaan. Wij doen er alles aan om de service, zoals u van ons gewend bent, voort te zetten. Hierbij staat uw en onze gezondheid voorop!
Daarom willen we u vragen om, wanneer u klachten als hoesten, niezen, keelpijn of koorts/verhoging heeft, ons bedrijf niet te bezoeken, maar uw afspraak te verzetten. Tevens vragen wij u om niet met contant geld te betalen maar enkel pinbetalingen te doen.
Laten we er samen voor zorgen dat we verdere verspreiding van dit virus kunnen indammen.
Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe en kijken uit naar betere tijden!
Team Kampeercentrum Budel

Campers te koop in Budel

Zoekt u een camperzaak in Noord-Brabant waar veel kwalitatief goede campers en caravans te koop staan? Dan bieden wij u dé uitkomst! Graag verwelkomen wij u op onze website, maar zeker ook in onze winkel. Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel is een écht familiebedrijf dat sinds 1970 bestaat. U kunt in onze camperzaak, gevestigd in Budel in Brabant, terecht voor een ruim aanbod van caravans en campers met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
 

In ons kampeercentrum staan diverse kwalitatieve goede campers en caravans te koop

Wanneer u op zoek bent naar camperdealers en caravandealers, wilt u zeker naar een bedrijf met een kwalitatief goed aanbod én veel kennis en ervaring. Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel is niet voor niets een begrip in de camper- en caravanbranche. Zo staan er talloze campers en caravans te koop van gerenommeerde merken. Wij hebben in onze uitgebreide camperzaak in Budel, in Brabant, de volgende campers en caravans te koop staan van verschillende hoogwaardige merken:
  • Campers van onder andere Adria en Dethleffs
  • Caravans van Dethleffs
Dankzij ons kwalitatieve goed aanbod en onze uitmuntende service kunnen wij met veel trots zeggen dat wij door de Nederlandse Kampeerauto Club en BOVAG in 2013/2014 uitgeroepen zijn tot ‘Beste kampeerautobedrijf van Nederland’. Daarnaast hebben wij twee keer de finale behaald voor de titel ‘Beste caravanbedrijf van Nederland’ van de ANWB. Deze prestaties maken dat wij ons onderscheiden van andere camperdealers en caravandealers.
 

Ontdek onze andere producten en diensten

Onze camperzaak in Budel onderscheidt zich niet alleen ten opzichte van andere camperdealers en caravandealers door een ruim aanbod. Wij hebben niet alleen campers en caravans te koop staan, maar zijn een all-in camperbedrijf. U kunt bij onze camperzaak in Brabant ook terecht voor de verhuur van campers en caravans, accessoiresopbouw, onderhoud en schadeherstel. Tevens beschikken wij over een uitgebreide kampeershop waar u uiteenlopende kampeerproducten vindt. Kortom, in tegenstelling tot andere camperdealers en caravandealers vindt u bij onze showroom in Budel alles onder één dak. Wij beschikken dan ook over ruim tienduizend vierkante meter aan winkeloppervlak!
 

Laat u informeren door onze ervaren medewerkers

Aangezien er veel verschillende campers en caravans te koop en te huur staan in onze camperzaak in Budel, provincie Brabant, begrijpen wij dat het lastig is om een keuze te maken. Daarom voorzien wij u graag van een passend en eerlijk advies op maat. Een persoonlijke band met de klant staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij verwelkomen u graag in onze showroom, kampeershop of werkplaats!
  • banner_icon1.png
  • banner_icon2.png
  • banner_icon3.png
Fam. van Horne
Geen tijd om rond te kijken?

ZOEK DIRECT

Populaire

Campers & Caravans

21005408-0.jpg watermark.png

Dethleffs

C'Go 495 QSK STAPELBED - MOVER

€ 19.788,- 0 km
24422060-0.jpg watermark.png

Adria

Twin Plus 640 SPX 150 PK - AUTOMAAT

€ 68.225,- 10 km
23612491-0.jpg watermark.png

Adria

Compact Supreme SP 160 PK AUTOMAAT 5,99 CM!!

€ 79.100,- 20 km 2020
21223036-0.jpg watermark.png

Dethleffs

Globeline 6613 EB MERCEDES- AUTOMAAT -OVEN

€ 99.999,- 20 km 2020
24001682-0.jpg watermark.png

Adria

Altea 492 PU QUEENSBED - MOVER

€ 14.995,- 0 km 2015
24632273-0.jpg watermark.png

Dethleffs

Trend T 7057 EB AUTOMAAT - HEFBED

€ 83.432,- 10 km
product_nxt.png
product_prev.png
Dit vinden

ONZE KLANTEN VAN ONS.

bottom_slider_nxt.jpg
bottom_slider_prv.jpg